13
octombrie

2021

Dream Card devine Star Club! Ce beneficii îți aduce noul program de loialitate

Din 20.10.2021, programul de loialitate Dream Card va fi înlocuit de Star Club , în exclusivitate digital, prin care ești răsplătit de fiecare dată când alegi Star Kebab. Ce se va schimba, cum te poți alătura comunității și ce ai de făcut? Află în continuare tot ce vrei să știi.

Ce este Star Club?

Star Club este noul program de loialitate Star Kebab, prin care oaspeții noștri fideli primesc bonusuri pentru oricare comandă plasată în restaurant sau la livrare

Fiecare experiență Star Kebab te ajută să acumulezi Puncte Star, care se transformă în bani pe care îi poți folosi ca să achiți parțial sau integral o comandă viitoare.

Cu Star Club, nu ai nevoie de carduri fizice și nici nu trebuie să cumulezi note de plată pentru a începe să profiți de avantajele speciale ale programului. Este suficient să ai aplicația Star Kebab instalată pe smartphone.

Cum pot deveni membru Star Club?

Star Club are în centru aplicația mobilă Star Kebab, care simplifică interacțiunea cu restaurantele noastre. Descarc-o din Google Play sau App Store, autentifică-te cu contul tău Star Kebab sau creează-ți unul nou și totul e pregătit.

De asemenea, te poți loga în contul Star Kebab și pe www.starkebab.md, ca să primești recompensele Star Club și pentru comenzile plasate pe site.

Cum funcționează Star Club?

Fiecare membru Star Club are alocat în aplicație un card virtual (cod de bare) unic. De fiecare dată când plasezi o comandă online sau scanezi cardul virtual de pe telefon, bonusurile tale se acumulează în cont.

Primești 10% din suma cheltuită la Star Kebab sub formă de Puncte Star. De exemplu, la o comandă de 100 de lei, vei primi 10 Puncte Star

Punctele Star se transformă în bani pe care îi poți folosi ca să achiți viitoarele comenzi integral sau parțial: 1 Punct Star = 1 Leu (MDL)!

Ce beneficii am ca membru Star Club?

Noul program de fidelitate te încurajează să experimentezi mai multe preparate din meniul Star Kebab. Cu cât comanzi mai des, cu atât acumulezi mai multe bonusuri și faci economii importante. Beneficiile se acumulează la fiecare vizită sau comandă, fără să fie nevoie să comanzi un anumit număr de produse pentru a primi Puncte Star.

În aplicație, totul este la îndemână. Poți verifica oricând câte Puncte Star ai strâns, dar și istoricul acumulărilor tale. Comanzi online cu livrare acasă și la birou sau, mai nou, cu ridicare/servire din/în restaurant, ca să nu mai aștepți la rând. Și tot în aplicație vei primi și oferte personalizate, extra-uri speciale și cadouri de ziua ta.

Am deja Dream Card. Ce trebuie să fac în continuare?

Dacă ai deja un Dream Card virtual, vei fi transferat automat în Star Club la data lansării programului. Contul tău Star Kebab va rămâne activ și vei avea acces la toate noile funcționalități.

Dacă deții doar un Dream Card în format fizic, te sfătuim să-l transformi într-unul virtual, pentru a fi transferat automat la noul model de bonusare.

Ce se întâmplă cu beneficiile acumulate deja pe Dream Card?

Până acum, cu Dream Card acumulai produse cadou, după sistemul 7+1, în funcție de volumul și tipul comenzilor tale. După lansarea Star Club, produsele acumulate deja în contul tău vor fi echivalate cu Puncte Star, după cum urmează:

  • Platou Magic = 6 puncte;
  • Meniu de Vis = 6 puncte;
  • Star Kebab pui = 5 puncte;
  • Star Kebab falafel/ciuperci = 4 puncte;
  • Salată Caesar = 5 puncte;
  • Pocket = 4 puncte;
  • Salată Grecească = 4 puncte;
  • Gozleme = 3 puncte;
  • Star Sticks = 3 puncte;
  • Cheese Rolls = 2 puncte;
  • Falafel = 2 puncte.

Dacă dorești să ridici produsele acumulate înainte de echivalarea lor în puncte, o poți face până la data 20.10.2021. Te așteptăm în Star Club!
Descarcă aplicația Star Kebab pentru Android sau iOS.

Consultă regulamentul Star Club.

Alte noutăți

10 iunie 2024

Răcorește-te cu Bubble Tea de la Starkebab!

Detalii
07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii