15
mai

2022

Fii pe val! Gustă noile produse cu creveți din meniu

Așteptăm vara un an întreg și când ne dă semne că a sosit, nu ne mai putem sătura de ea. Ne poartă mereu cu gândul la vacanță, distracție și timp fără griji. La mare, la plajă, la zile lungi și însorite.
Până să ajungem la bagaje și planuri de drum lung, am găsit spiritul verii mai aproape, în bucătăria noastră și vrem să-ți dăm și ție vestea.

STAR Wrap cu creveți

Wrap din tortilla coaptă pe plită, cu creveți pané, alături de salată lollo, castraveți proaspeți și sos Creamy Sweet Chili, într-o reinterpretare fresh. O masă sățioasă și delicioasă, potrivită și la prânz, și la cină, de luat afară sau la pachet.

Salată Caesar cu creveți

Salată verde fragedă, creveți pané, roșii cherry, crutoane, o ploaie de parmezan și celebrul sos Caesar, care le îmbracă pe toate. O doză de gust și prospețime pentru zilelele calde, când ai nevoie să-ți păstrezi energia.

Creveți pané cu sos

Creveți rumeniți în crustă, serviți cu sosul tău preferat. O gustare ușoară și rapidă, de ronțăit cu prietenii sau de luat pe fugă, pe care o poți alege la porție de 4 sau 6 bucăți.

La Star Kebab, învelim creveții Tiger în panadă (ou, fulgi de porumb) în unitatea proprie de producție și îi prăjim pe baie de ulei numai în momentul în care plasezi comanda. Astfel ne asigurăm că gustul și textura vor fi așa cum te aștepți.

Meniul de vară te așteaptă să-l încerci, cu livrare acasă sau la birou și în toate restaurantele Star Kebab din Moldova. Ne vedem pe terasă?

*Serviciul nostru de livrare este disponibil și pentru #Durlești, #Stăuceni, #Codru, #Ialoveni, #Bubuieci, #Grătiești, #Colonița, #Tohatin, #Vatra, #Sociteni, #Cheltuitor, #Dumbrava, #Dânceni, #Suruceni.

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii