19
octombrie

2020

Poftă de altceva? Încearcă NEGRU!

Ai și tu cel puțin un prieten care dacă ar putea, ar mânca același lucru în fiecare zi – dimineața, la prânz și seara. Ne plac oamenii perseverenți, dar parcă puțină varietate în bucate e binevenită, nu?

Cu cei aventuroși ca tine vrem să stăm acum de vorbă! Știm că-ți place gusutul cărnii fragede, bine rumenite și că uneori visezi cu ochii deschiși la cartofii pai crocanți pe dinafară și pufoși pe dinăuntru. Că poftești în pauza de lucru la un kebab gustos, făcut ca la carte. Dar oare cum ar merge în povestea asta și niște creveți, combinați cu puțin dovleac rumenit, înăbușit și tras la tigaie cu condimente care mai de care?

Poți visa în continuare sau poți să vii într-unul din restaurantele Star Kebab din Chișinău, Bălți și Ungheni să încerci… NEGRU!

Anul acesta sărbătorim Halloweenul cu Star.Kebab.Black – ediție specială, înfricoșător de delicios! Savurează o altfel de combinație, care să te scoată puțin din rutină: creveți crocanți, roșii proaspete, castraveți proaspeți, salată Iceberg, sosurile Star Kebab și bucăți rumene de dovleac aromatizat după o rețetă secretă. Toate prinse într-o lipie neagră, care să-ți bââântuie mult timp amintirile.

Gustă-l în locațiile Star Kebab sau comandă-l la pachet acasă ori la locul de muncă, în funcție de unde te găsește pofta. Livrăm 24/24 h!

Când vii la masă?

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii