01
februarie

2021

Am lansat o nouă versiune a aplicației Star Kebab

Să avem noutăți la început de an ne entuziasmează, iar asta chiar este una dintre cele mai bune vești pe care vi le puteam da: am relansat aplicația Star Kebab! Noua variantă este deja disponibilă în Google Play și Apple Store și te invităm să o instalezi.

Știm că în ultimii ani, voi, oaspeții noștri fideli, ați întâmpinat multe dificultăți în accesarea aplicației și utilizarea eficientă a acesteia. Am fost mereu cu ochii pe review-urile voastre și am încercat să remediem din mers problemele semnalate, însă multe dintre disfuncționalități au persistat, în ciuda eforturilor depuse. Vă mulțumim atât pentru răbdare, dar și pentru toate criticile constructive care ne-au permis să regândim acest proiect.

Iată ce veți găsi schimbat în noua aplicație Star Kebab:

Design nou
Am aliniat aplicația la identitatea vizuală a brandului nostru și am pus accent pe o experiență de utilizare simplă, intuitivă.

Text bilingv
Poți alege din meniul inițial în ce limbă vrei să vizualizezi conținutul - română sau rusă.

Cont unic
Dacă ai deja cont pe site-ul nostru, îl poți folosi și pentru a te loga în aplicație (și invers). Toate informațiile se sincronizează automat.

Înregistrare rapidă
Dacă îți e mai simplu, folosești opțiunea de autentificare cu ajutorul contului Facebook, Google sau Apple ID.

Dream Card virtual
Atașezi la cont cardul tău de fidelitate, prin introducerea codului de pe cardul fizic. Astfel, nu va mai fi nevoie să îl ții în portofel ca să acumulezi produsele CADOU.

Comenzi preferate
Tot ce comanzi de la noi se înregistrează automat în profilul tău personal. Poți să salvezi comenzile preferate și să le repeți rapid, cu doar două atingeri.

Plata online
Achiți comenzile pentru delivery cu cardul, când plasezi comanda.

Promoții și noutăți
Vezi printre primii când adăugăm produse sau oferte speciale.

Acestea sunt doar primele modificări care te vor ajuta să navighezi foarte ușor. Avem în lucru și alte îmbunătățiri în curs de implementare:

  • comanda prealabilă în restaurant - comanzi în aplicație înainte de a veni în restaurant, ca să economisești timp în pauza de masă;
  • afișarea bonusurilor de fidelitate acumulate, direct în profilul personal;
  • varianta de conținut în limba engleză.

 

Lucrăm în continuare și sunt deschiși la sugestii. După ce instalezi aplicația, ne-am bucura să ne lași un rating și un review în magazinele de aplicații. Spune-le și prietenilor!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii