06
martie

2020

Varietăți de post la Star Kebab

Ții post? Te invităm pe la noi, să te bucuri de mâncăruri vegetariene pline de savoare. Fără carne nu înseamnă fără gust! Când gătești cu plăcere, mereu proaspăt și cu un strop de creativitate, rezultatul e delicios.

Ce poți mânca de post la Star Kebab?

STAR Kebab și Pocket vegetarian

Lipie sau pită crocantă, rumenită pe grill, plină de bunătăți: cartofi pai, salată de varză, roșii proaspete, castraveți murat și sosurile noastre secrete (brun, roșu, cu usturoi). Opțional, adăugăm pentru tine și ceapă marinată sau ardei iute jalapeno marinat. Atât kebabul, cât și pocketul pot fi umplute cu:

  • ciuperci asortate trase la tigaie
  • biluțele crocante de falafel
  • vinete coapte

Platou Magic vegetarian

Platoul nostru cu un mix variat: cartofi pai, salată de varză, roșii cherry, porumb, morcov picant, castraveți, ceapă marinată, ardei iute jalapeno marinat și sosurile noastre secrete (brun, roșu, cu usturoi). Ți-l servim alături de pită făcută de noi. Completează-l cu asortimentul de ciuperci trase la tigaie ori cu biluțele crocante de falafel!

Hummus cu ardei copt

O specialitate orientală sănătoasă și foarte consistentă. Crema de năut cu pastă de tahini este bogată în proteine și îți dă energia necesară pentru o zi plină. Ardeiul copt îi dă o aromă intensă și o culoare deosebită. Ți-l servim alături de bucăți de pită coaptă, ca să-l poți mânca comod și să-l împarți ușor cu prietenii.

Salata de vinete

Un preparat tradițional de care nu te poți sătura, și mai gustos decât îl știai. Noi garnisim salata de vinete cu sos secret alb, legume, miez de nucă și verdeață.

Falafel

Chifeteluțele crocante și sățioase din năut, verdeață și mirodenii orientale. Sunt o gustare rapidă care se combină perfect cu sosurile noastre secrete!

Te așteptăm la Star Kebab să te răsfeți cu ceva bun, chiar și în post! Toate preparatele sunt disponibile și prin serviciul LIVRARE 24/24.

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii