15
martie

2021

Vii la un hummus? Încearcă gusturi noi la Star Kebab

Ce mai mâncăm? E întrebarea care stârnește pofte și dileme aproape în fiecare zi. Să fie tare bun, să țină de foame, să fie și sănătos, și rapid, și ușor de luat la pachet. Dacă și lista ta de dorințe arată așa, hai pe la noi, avem noutăți în meniul Star Kebab!

Din luna martie, preparăm zi de zi în bucătăria noastră hummus cu ardei copt – fin și cremos, cum n-ai mai încercat până acum. Îl găsești în două variante: simplu, cu ulei și semințe sau garnisit cu legume proaspete (roșii, măsline, salată verde). Porțiile de hummus sunt servite alături de bucăți de pită coaptă pe grill.
Și pentru că orice masă e mai gustoasă alături de prieteni, vă provocăm să împărțiți hummusul și să vă bucurați împreună de mai multe combinații Star Kebab, cât stați la povești.

De ce să alegi hummusul?

Hummusul este un preparat vegetarian delicios, originar din Orientul Mijlociu și foarte popular astăzi în toată lumea. Datorită conținutului mare de proteine și grăsimi sănătoase, este un fel de mâncare care oferă sațietate și energie. Nu e de mirare că este lăudat chiar de nutriționiști și sportivi!
Are ca ingrediente de bază boabele de năut, pasta de susan (tahini) și uleiul de măsline – două ingrediente bogate în grăsimi sănătoase, care susțin sănătatea inimii. În rețeta noastră de la Star Kebab, adăugăm bucăți de ardei copt, pentru un gust mai bogat și o culoare deosebită.
Hummusul este o alegere potrivită pentru orice moment al zilei: un mic dejun consistent, un prânz rapid sau o cină ușoară. Poți să îl savurezi fie ca preparat principal, fie ca gustare sau ca garnitură la o salată – posibilitățile sunt nenumărate.

Cheamă-ți prietenii la un hummus în oricare din restaurantele Star Kebab din Chișinău, Bălți și Ungheni. Te așteptăm!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii