18
aprilie

2019

Croissantele Star Kebab, răsfățul tău de dimineață

Când te gândești la mic dejun, sigur îți trece prin minte imaginea unui croissant cald și pufos, alături de un pahar de suc de portocale proaspăt stors. Deși e considerat un simbol franțuzesc, nu trebuie să fii la Paris ca să te bucuri de un croissant fraged în fiecare dimineață.

Te invităm să guști specialitățile noastre Crosstar – croissant ca la carte, cu mult unt, deosebit de aromat și consistent! Îl găsești în restaurantele Star Kebab, alături de celelalte bunătăți din vitrină. Poți alege să savurezi sortimentul clasic sau varianta cu umplutură: nutella sau cremă de plombir.

Curiozități: de ce au croissantele formă de semilună?

Există multe explicații pentru forma consacrată a acestui produs de patiserie. Una dintre legende spune că în anul 1683, încercând să atace Viena, turcii au săpat un tunel sub zidurile orașului, pentru a fi nevăzuți.

Un patiser care lucra până târziu a auzit zgomotele și a alertat armata austriacă la timp. Pentru a celebra victoria, patiserul a creat „kipferl”, un produs de patiserie sub formă de semilună - emblema Imperiului Otoman - simbolizând astfel „devorarea” turcilor de către austrieci.

Oricare ar fi adevărul din spatele croissantelor, noi te invităm la Star Kebab pentru micul dejun - proaspăt și bun!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii