14
mai

2020

Mâncare la pachet, în siguranță

De curând, am redeschis restaurantele Star Kebab pentru comenzile To Go, cu măsuri de igienă și protecție speciale, pentru sănătatea colegilor și oaspeților noștri.

Vă mulțumim!

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor ritmul vieții, în feluri pe care nu ni le puteam închipui cu doar câteva luni în urmă. Ne-a fost dor să vă primim în localuri, dar efortul tuturor a fost și este necesar pentru a depăși această criză medicală. Suntem recunoscători că ne-ați ajutat să menținem grilurile încinse și ați comandat de la Star Kebab pentru acasă. Vă mulțumim mult!

Restaurantele Star Kebab din Moldova sunt acum deschise pentru ridicarea comenzilor la pachet, așa că poți veni cu încredere, după programul obișnuit, să comanzi mâncarea ta preferată. Igiena a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, iar acum o completăm cu măsuri speciale, prin care îți garantăm siguranța de câte ori ne vizitezi:

  • dezinfectăm mesele și suprafețele, de mai multe ori pe zi;
  • am instalat lămpi antibacteriene care luminează pe toată durata nopții;
  • toți colegii noștri poartă echipamente de protecție autorizat (măști, mănuși);
  • am dotat toate locațiile cu dozatoare de dezinfectant – folosește-le cu încredere când intri și când ieși din local;
  • limităm accesul la un singur oaspete la un moment dat, pentru a plasa comanda;
  • permitem accesul la interior doar cu purtarea măștii de protecție.

Contăm pe bunăvoința ta și suntem siguri că vei acționa și tu responsabil, păstrând distanța socială de cel puțin 1 metru față de alte persoane! Ca să eviți aglomerația și să nu aștepți prea mult afară, te îndemnăm să apelezi la comanda prealabilă.

Sună-ne și spune-ne ce dorești să mănânci și noi îți pregătim pachetul. Va fi gata să-l ridici când dorești, fără aglomerație și timp pierdut. Serviciul de livrare rămâne de asemenea deschis, pe www.starkebab.md.

Totul va fi bine!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii