30
noiembrie

2020

Masala Chai: trăiește bucuria de iarnă!

Ai observat că în această perioadă din an ne amintim să luăm pauze meritate și ne bucurăm mai mult de lucrurile mici? Oferim și primim cadouri și ne zâmbim mai des, chiar și de după măști. :) Pe noi ne-a cuprins spiritul de sărbătoare și vrem să-l împărtășim cu tine, printr-o surpriză aromată.

De pe 1 decembrie, lansăm o nouă băutură caldă în ediție limitată: Masala Chai! O simfonie de ceai, lapte și condimente orientale, care se împletește perfect cu atmosfera boemă a sezonului rece.

De savurat în liniște

Masala Chai este un ceai tare și condimentat, a cărui poveste este strâns legată de momentele de răgaz și de ideea de a avea grijă pe tine. Această licoare parfumată se consuma din vechime în India la curtea regală, ca remediu revigorant, însă rețeta actuală s-a răspândit mai târziu. O scurtă istorie ne spune că la începutul anilor 1900, Asociația Indiană a Ceaiului a încurajat pauzele de ceai pentru muncitorii din fabrici. Cu o popularitate în creștere, obiceiul britanic de a bea ceaiul cu lapte a fost adaptat la specificul local, mărindu-se proporția de mirodenii. Masala Chai a tot călătorit în lume de atunci și astăzi ne bucurăm să îl preparăm și pentru tine aici, acasă.

Ce conține Masala Chai

Masala Chai este preparat din ceai negru, condimente și lapte integral. Amestecul de mirodenii este o alegere subiectivă pentru fiecare casă, dar noi le-am ales pe cele trei care spun cel mai bine o poveste de iarnă: scorțișoară, cardamom și cuișoare. Le zdrobim bine și obținem un mix puțin dulce, puțin picant, puțin amărui, cu siguranță intens, dar perfect echilibrat de laptele cald.

Masala Chai e ca o îmbrățișare caldă în zilele friguroase. Te invităm să îl încerci la micul dejun ori la prânz, să-l iei cu tine la plimbare prin oraș și să împarți momentul cu cineva drag. Masala Chai este disponibil în toate restaurantele Star Kebab din țară, până la finalul lunii februarie.

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii