01
martie

2023

Noul ✦ starkebab: altfel de gusturi

Ne-ai ales pentru prânz sau un mic dejun rapid, ne-ai vizitat în familie, cu colegii sau prietenii, ai comandat cina de la noi. Îți mulțumim!
Cu tine aproape, am învățat să oferim mai mult - prin ceea ce gătim, prin locul în care te primim, prin oamenii care te servesc.

După 12 ani, simțim că este abia începutul pentru experiența pe care vrem ți-o oferim.
Intrăm într-o nouă etapă și a venit vremea să-ți vorbim despre schimbările pe care le vei observa, gusta și simți la starkebab.

O nouă identitate vizuală

Mai fresh, mai dinamică, mai actuală



Logo-ul și toate elementele de comunicare grafică au primit un redesign care ne exprimă mai bine personalitatea și ambițiile actuale.
Star Kebab
devine ✦ starkebab, iar culorile principale ale brandului nostru sunt acum portocaliul și albul, completate de verde și de galben.
Noul pachet vizual este modern, optimist și evocă devotamentul nostru pentru prospețime, calitate și ospitalitate.
Vei regăsi toate aceste modificări la nivelul întregii noastre prezențe online și offline: site, aplicație mobilă, conturi de social media, siglă luminoasă, uniforme, meniuri, placemats, packaging și display-uri.

Un nou meniu ✦ starkebab  

Mai sănătos, mai variat, mai creativ

Este schimbarea de care suntem, probabil, cei mai entuziasmați, căci am testat luni la rândul în bucătăriile noastre în căutarea formulei corecte.
Pariul nostru? Se poate să mănânci și rapid, și proaspăt. Și gustos, și sănătos. Nu facem compromisuri când vine vorba de gust.

Noul meniu aduce mai multe legume, mai puține prăjeli și îmbinări diferite de ingrediente pentru preparatele noastre vedetă care te vor face face să spui wow de la prima încercare.

Starkebab va fi disponibil în trei versiuni: cu pui aromat gătit la cuptor, cu pulled pork fraged sau vegetarian, pe bază de legume coapte și falafel.
Pocket se transformă în Pită și devine un preparat mai ușor și mai bogat în proteine și salată.
În plus, îți propunem 2 noi sosuri: tzatziki și  barbeque cu care să combini garniturile.

Te invităm să le descoperi - le  găsești deja în toate restaurantele, precum și la livrare.

Noul ✦ starkebab cu vitrina self service

Recent, un nou ✦ starkebab a fost deschis pe str. Dacia, 14/1. Aici, în doar 2 minute, poți plasa și ridica comanda. Mâncare sănătoasă de post și vegetariană, pe care acum nu mai trebuie să o aștepți mult.

Acestea sunt doar primele vești cu care venim spre tine.
Planurile noastre de dezvoltare sunt ambițioase: vom transforma designul restaurantelor, vom deschide locații noi și vom trece și prin alte schimbări majore, despre care  îți vom putea povesti în lunile următoare.

Rămâi aproape de noi!

Pe curând,
Echipa ✦ starkebab

*Serviciul nostru de livrare este disponibil și pentru #Durlești, #Stăuceni, #Codru, #Ialoveni, #Bubuieci, #Grătiești, #Colonița, #Tohatin, #Vatra, #Sociteni, #Cheltuitor, #Dumbrava, #Dânceni, #Suruceni.

Alte noutăți

10 iunie 2024

Răcorește-te cu Bubble Tea de la Starkebab!

Detalii
07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii