05
octombrie

2020

Hai la masă! Gustă supele din meniul Star Kebab

Prânzul este momentul cel mai potrivit să pui totul pe pauză și să-ți faci timp pentru o masă caldă. Avem multe tentații în meniul STAR, iar din luna februarie ți-am pregătit nouătăți delicioase.
Introducem pentru prima oară în meniul nostru supe făcute în casă, servite cu verdeață proaspătă!

Beef Soup este alegerea sățioasă, care te va încălzi și îți va da energie până la finalul zilei: supă de legume (ardei, fasole roșii, porumb, ceapă și morcov) și carne de vită tocată. O bunătate de inspirație mexicană, cu o textură densă, bogată în proteine. O poți asemui celebrei chili con carne, fără iuțeala specifică – te lăsăm pe tine să alegi cum preferi să o savurezi.

Bouillon este alegerea ușoară și bogată în vitamine, care te va încălzi și hidrata numai bine: o supă clară cu bulion de pui, plină de bucățele de carne, însoțită de crutoane crocante.
E gătită să-ți amintească de bucătăria de acasă, când supa fierbinte de pui, preparată de mama sau bunica, alina orice zi rece.

Beef Soup și Bouillon sunt preparate în intregime în bucătăria noastră, doar din ingrediente de calitate, într-un număr limitat de porții. Le poți servi în toate localurile Star Kebab între orele 11:00 – 16:00.

Te așteptăm!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii