11
octombrie

2019

Vii la Star Kebab de Ziua Orașului Chișinău? Sărbătorim cu mere moldovenești!

14 octombrie e o zi de bucurie pentru toți locuitorii capitalei noastre. Ziua Orașului Chișinău e momentul din mijlocul toamnei în care ne întoarcem spre tradiții, ne adunăm aproape de familie și prieteni și reînvățăm să ne bucurăm de gusturile cu care am crescut.

Suntem atașați de bucatele din meniul STAR și ne place să îndeplinim poftele pe care le visează oaspeții care ne trec pragul. Dar nu uităm niciodată valoarea hranei și a roadelor de pe plaiurile Moldovei. Și ce este mai reprezentativ pentru agricultura autohtonă decât mărul?

Ca să ne bucurăm împreună de recoltă, prelungim sărbătoarea de Ziua Orașului pe parcursul unei săptămâni întregi.

Alege oricare dintre aceste produse, la pachet cu ceaiul cald sau cafeaua pe care noi o măcinăm proaspăt, chiar când plasezi comanda. Și apoi bucură-te de micul dejun, ca un Star. Te așteptăm!

În perioada 14 – 20 octombrie, fiecare oaspete al celor 10 localuri Star Kebab din Chișinău va primi gratuit, alături de produsele comandate un măr gustos și aromat, cu gust adevărat, din recolta locală de anul acesta. E felul nostru de-ați zâmbi și de a aprecia munca de peste an a fermierilor moldoveni.

Acesta este deja al treilea an consecutiv în care împărțim mere oaspeților de Ziua Orașului Chișinău. În acest an ți-am pregătit 5 tone de fructe aromate. Te așteptăm cu mult drag în restaurantele noastre!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii