30
octombrie

2019

Star Kebab a împlinit 8 ani!

În 2011, visam să aducem pe mesele oaspeților gustul deosebit al bucatelor, gătite și servite așa cum se cuvine: proaspăt, gustos, cu voie bună!

În 2018, Star Kebab a fost desemnat cel mai bun serviciu de livrare și cea mai bună rețea fast food din Republica Moldova, de către Asociatia Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement (MAR).

Aceste reușite, precum și poveștile pe care le-am adunat de-a lungul anilor, ne spun că misiunea noastră a fost îndeplinită. Pe 15 noiembrie, am împlinit 8 ani de activitate. Le mulțumim tuturor oaspeților, colegilor furnizorilor și francizaților care fac parte din povestea noastră!

  • Suntem plini de recunoștință că am reușit să deschidem 12 restaurante în Republica Moldova și planificăm să deschidem mai multe restaurante în 2020.
  • Suntem onorați că peste 90.000 de oaspeți dețin și folosesc regulat cardul nostru de fidelitate Dream Card, care le oferă prețuri de vis și bonusuri în rețeaua de restaurante partenere.
  • Suntem fericiți că am sprijinit peste 20 de proiecte sociale prin programul „Star Kebab împlinește visurile”. Contribuțiile noastre au mers către inițiative umanitare, amenajări ale unor spații urbane, evenimente sportive și artistice.

Echipa noastră este sufletul tuturor acestor realizări. Am crescut de la an la an, dar am rămas mereu uniți și ne-am ajutat unii pe alții să evoluăm. Am legat prietenii pe viață și am întemeiat familii. Pentru mulți dintre colegii noștri, Star Kebab este primul loc de muncă în care au avut ocazia să-și dezvolte abilitățile și să pună bazele unei cariere de care să fie mândri. Pentru alții, așa cum este și doamna Angela, vocea caldă din telefon care colectează feedback-ul oaspeților, STAR este compania în care și-au găsit locul pe care îl căutau de mult.

Cu ocazia celor 8 ani de activitate, ne-am bucurat să ne regăsim cu toții la petrecerea aniversară. Iată câteva imagini video de la eveniment.

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii