25
mai

2017

Doi tineri din Moldova au participat la triatlonul Ironman 70.3

Star Kebab crede nu doar în mâncarea gustoasă care aduce oamenii împreună, ci și în puterea perseverenței.

Ori de câte ori avem ocazia, sprijinim cu plăcere proiectele care demonstrează că visele pot deveni realitate, dacă toți cei implicați cred cu adevărat. Așa i-am cunoscut pe Adrian Stamatin și Cristian Plugaru – doi tineri din Moldova care au participat pe 21 mai la triatlonul Ironman 70.3 în Barcelona, Spania. Ironman 70.3 este una din cele mai dificile competiții din lume; reprezintă o serie de curse de tip triatlon pe distanțe lungi, organizate de World Triathlon Corporation (WTC). Fiecare cursă este formată din trei etape consecutive: înot, ciclism și alergat.

6 ore și 30 de minute

Cei doi sportive au avut o misiune grea: 1.9 km de înot în mare, 90 km de ciclism pe traseu și 21.1 km alergat – totul într-o singură zi. Băieții au reușit să parcurgă această distanță în 6 ore și 30 de minute!

„A fost visul nostru – să parcurgem toată distanța. Am stabilit un scop și am muncit timp de un an ca să ajungem la el”, ne-a povestit Cristian Plugaru, după încheierea competiției. Adrian Stamatin a adăugat că „etapa de ciclism a fost un infern deghizat în dealuri. În schimb suntem fericiți și mândri!”.

Rezultatul atleților noștri ne arată că atunci când munca și pasiunea se întâlnesc, nimic nu este imposibil. Îi felicităm din suflet și îi îndemnăm să viseze în continuare!

Alte noutăți

07 februarie 2024

Cartofi copți perfecți pentru orice gust!

Detalii
31 octombrie 2023

De Halloween Starkebab lansează două produse unice cu dovleac!

Detalii